lamos seminar
Στα πλαίσια του προγράμματος LAMOS EU το οποίο έχει ως στόχο την υποστήριξη ανθρώπων που ενδιαφέρονται να μετακινηθούν στο εξωτερικό για εργασία, χρησιμοποιούμε το ακόλουθο ερωτηματολόγιο (ξεκινάει με το registration). Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να επιλέξετε ως χώρα την Ελλάδα κατά τη συμπλήρωση των προσωπικών στοιχείων.
Το ερωτηματολόγιο αυτό (ICT tool) βρίσκεται στην πιλοτική του φάση και τελικός του στόχος είναι η εξερεύνηση προσωπικών χαρακτηριστικών, χρήσιμα στη δύσκολη αυτή περίοδο στη ζωή ενός ανθρώπου, ώστε να συμμετέχουν αργότερα σε ένα σεμινάριο βελτίωσης των αδύνατων σημείων τους.
Θα ήταν σημαντικό για εμάς αν συμπληρώνατε το ερωτηματολόγιο, καθώς θα βοηθούσατε σε μεγάλο βαθμό ανθρώπους οι οποίοι ενδιαφέρονται να μετακινηθούν μελλοντικά, ή έχουν πρόσφατα μετακινηθεί, στο εξωτερικό για εργασία.
Μετά τη συμπλήρωσή του, θα μας βοηθούσατε πολύ εάν συμπληρώνατε και μια τρίλεπτη αξιολόγηση που μπορείτε να βρείτε εδώ.
Με τη συμπλήρωση και των δύο ερωτηματολογίων, θα λάβετε στο e-mail σας μία βεβαίωση συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα για νέους LAMOS EU.
Παράλληλα, αν τα συμπληρώσετε πριν το Σάββατο 14 Ιουλίου, θα αποκτήσετε το δικαίωμα για δωρεάν συμμετοχή στο σεμινάριο που θα διοργανώσουμε στα γραφεία μας. Μπορείτε  να συμμετέχετε είτε την Τρίτη 17 Ιουλίου 11:00-15:00, είτε την Τετάρτη 18 Ιουλίου 16:00-20:00. Το σεμινάριο αυτό έχει στόχο τη βελτίωση προσωπικών χαρακτηριστικών χρήσιμων για ένα άτομο που ενδιαφέρεται να μετακινηθεί στο εξωτερικό, όπως η αισιοδοξία, η συναισθηματική σταθερότητα και η ευελιξία.
Αμέσως μετά τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου και της αξιολόγησης, θα σας αποστείλουμε στο e-mail σας έναν σύνδεσμο στον οποίο μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για το σεμινάριο μαζί με τη βεβαίωση συμμετοχής.